Groente- en snijbedrijf

Wij snijden diverse kool,- en groentesoorten, slasoorten, wok- groenten, soepgroenten in elke variatie en afmeting die u wenst. 

U kunt bij ons terecht voor:
  • Consumentenverpakkingen en bulkverpakkingen
  • Kant-en-klare salades en rauwkost
  • Basis pakketten voor bijvoorbeeld de BBQ

Dagelijks kunt u uw bestelling aan ons doorbellen (0527-613444)of mailen (emmeloord@huver.info), wanneer u dit doet voor 12:00 uur ‘s middags heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

Snijproces

Wanneer alle bestellingen bij ons binnen zijn worden de juiste producten en hoeveelheden verzameld. In de snijderij wordt alles vervolgens voorbewerkt en/of gesneden, gewassen, gecentrifugeerd en gemengd volgens vast receptuur. Daarna wordt het in de juiste verpakking verpakt. Wanneer het product verpakt is wordt het voorzien van een sticker met houdbaarheidsdatum.


 In onze  snijderij bevinden zich  de modernste machines, zodat er snel en hygiënisch gewerkt kan worden. Vervolgens worden de producten in een aparte koelcel opgeslagen. Van hieruit worden de producten met gekoeld vervoer naar de klanten gebracht, het koelproces blijft op deze manier gewaarborgd en h.a.c.c.p. verantwoord.

 


Sinds Oktober 2008 zijn wij ook zelf maaltijden en soepen gaan bereiden, hiervoor hebben we een speciale keuken ingericht zodat snijden en koken in aparte ruimtes word gedaan.
Dit alles zorgt ervoor dat alles volgens de strenge richtlijnen van de keuringsdienst wordt bereid,en uw gezondheid blijft gewaarborgd. Tevens worden wij gecontroleerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau op de naleving van de hygiene eisen.  
                                                                

Halffabrikaten

Standaard verpakken wij halffabrikaten in plastic kratten voorzien van  kratzakken. Dit doen wij om de versheid en de hygiëne van de halffabrikaten tijdens transport te garanderen.